20/10/15

dimarts  20 d’octubre  de 2015


Menú


PRIMERS

Escudella barrejada
Amanida variada
Arròs de muntanya
Saltat de bolets -ceps, ou de reig i rossinyol- (supl.10€)
Esqueixada de bacallà (supl. 6€)
Pernil ibèric amb coca de pa amb tomàquet (supl. 6€)
Gamba de Vilanova talla mediana 6 unit. (supl.15€)


SEGONS

Peix del dia  - llucet fresc fregit
Conill a l’allet
Truita d’albergínia amb amanida
Llom de bacallà (supl. 8€)
Entrecot de vedella “llom baix” (supl.9€)


LES  POSTRES –Esculli entre postres o cafè

Fruita del temps
Flam de formatge
Gelat variat
Pastis d’ametlles


BEGUDES
porró de blanc de Gandesa o negre Priorat o copa de cervesa o aigua mineral, copa de vi Sumarroca (supl. 1’5€)

*El menú inclou: un primer, un segon, unes postres i una beguda


Preu:

              12 €  (iva inclòs)
Mig Menú  9 €  (iva inclòs)


No hay comentarios: